We houden graag de kosten laag

Om de administratiekosten zo laag mogelijk te houden, werken we met een praktisch prepaid betaalsysteem. Je betaalt middels een online portemonnee, dat wij een ‘depot’ noemen. De maandelijkse abonnementskosten van de verschillende afgenomen diensten, dus ook PriTelecom, en de belkosten worden met dit depot verrekend. Het enige dat jij hoeft te doen, is zorgen dat er voldoende saldo in het depot staat.

Er is automatisch een drempelbedrag ingesteld dat wordt gebaseerd op het totaal aan kosten uit het verleden en/of de afgenomen diensten. Zodra het saldo onder dit drempelbedrag komt, krijg je een bericht per email (notificatie) met het verzoek om het saldo aan te vullen. Indien nodig wordt de herinnering (een aantal keer) herhaald. In het PriPortal kun je zelf het drempelbedrag verhogen, zodat je eerder een notificatie ontvangt.

PriTelecom kosten

Geld storten in je depot

Stortingen in het depot kunnen worden gedaan via diverse betaalmogelijkheden:

 • Via automatische incasso
  Dit is waar de meeste klanten gebruik van maken omdat je geen zorgen meer hebt over tijdig betalen. Er wordt een bedrag geïncasseerd van jouw bank waarmee het depot wordt aangevuld, zodat de diensten kunnen worden betaald. Dit bedrag kan variëren, afhankelijk van de diensten die je afneemt. Het kan voorkomen dat er meerdere incasso’s plaatsvinden per maand of juist dat er enkele maanden overheen gaan voordat er weer een incasso plaatsvindt. Dat heeft te maken met de kosten die je maakt, bijvoorbeeld de belkosten. Je kunt een automatische incasso eenvoudig aanvragen via het portal bij Mijn account > Financieel.

 • Zelf storten via het portal
  Je kunt ook zelf geld storten in het depot door gebruik te maken van de verschillende betaalmethodes in het PriPortal. Je dient in dit geval wel zelf je saldo in de gaten te houden om te voorkomen dat je account op standby gaat.

 • Ideal (gratis)
 • Bankoverschrijving (gratis)
 • Creditcard *
 • Bancontact *
 • Mister Cash *
 • SOFORT banking *
 • EPS *
 • Giropay *
 • KBC/CBC *
 • Belfius *
 • ING Home Pay *
 • Przelewy24 *

* Aan deze stortingsopties kunnen extra kosten zijn verbonden

Facturatie

In de eerste week van de nieuwe maand ontvang je een gespecificeerde factuur over de maand daarvoor. Hierin tref je een overzicht van de gemaakte kosten die in je depot zijn belast. Tevens staat het resterend depotsaldo vermeld. Deze factuur kun je terugvinden in het PriPortal onder Mijn account > Financieel. De factuur is reeds voldaan via het depot dus is alleen bedoeld voor jouw administratie. Wanneer je tussentijds jouw depotsaldo wilt weten, kun je dit bekijken in het klantenportaal.

Voor klanten met een geldig BTW-nummer buiten Nederland en binnen de EU, kan de BTW worden verlegd. Neem hiervoor contact op met de administratie. Voor bedrijven en particulieren gevestigd of woonachtig buiten de EU kan onder bepaalde voorwaarden gefactureerd worden zonder BTW.

Op zoek naar een factuur van een depot storting?

Stortingen in het depot worden door PriServices niet geboekt als inkomsten, maar als een vordering die jij hebt op ons. Het blijft immers jouw geld en het is door jou ook terug te vorderen. Het is dus feitelijk jouw geld wat je in je eigen online portemonnee (e-wallet of depot) bewaart. Om die reden is het niet mogelijk een factuur te sturen van een storting. Het is alsof je een storting doet van je eigen bankrekening naar je eigen spaarrekening of een PayPal rekening. Hiervan heb je ook geen factuur, want het blijft jouw eigen geld. Elke boekhouder of accountant zal hier overigens feilloos mee om weten te gaan.

Ben je klaar om jouw telefoonnummer aan te vragen?

Regel het eenvoudig en binnen een paar minuten.

Wil je eerst nog wat informatie of heb je een vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.