Hoe werkt VoIP?

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Het betekent dat je het internetprotocol gebruikt voor spraakverbindingen, namelijk om te bellen. Je gebruikt een internetverbinding om te bellen, bijvoorbeeld zakelijk. Het werkt heel eenvoudig, omdat je alleen een internetverbinding en een VoIP-abonnement nodig hebt. Eventueel kun je ook een VoIP-telefoon aanschaffen maar dat is niet perse nodig.

  • Bellen via de internetverbinding
  • Bellen met je mobiel, de app of een VoIP-telefoon
  • Meer mogelijkheden en betere belkwaliteit

Meer mogelijkheden

VoIP biedt meer mogelijkheden en flexibiliteit. Je kunt zelf een telefoonnummer kiezen (landelijk of regionaal) . Op dat nummer kunnen klanten en andere zakelijke relaties jou bellen. Andersom kun je er zelf mee uitbellen, dankzij de PriTelecom-app voor VoIP. Bovendien is doorschakelen heel eenvoudig.

Betere belkwaliteit

Dankzij bellen met VoIP ervaar je een betere belkwaliteit. De geluidskwaliteit is beter, omdat er meer bandbreedte beschikbaar is. Het zorgt voor een betere verstaanbaarheid en een meer professionele indruk voor jouw bedrijf. Anderen kunnen jou bellen zoals ze gewend zijn. Als je hen belt via onze app krijgen ze bovendien gewoon jouw zakelijke nummer te zien.

Ben je klaar om jouw telefoonnummer aan te vragen?

Regel het eenvoudig en binnen een paar minuten.

Wil je eerst nog wat informatie of heb je een vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.