Zakelijk telefoonnummer in Nederland

Om een zakelijk telefoonnummer in Nederland aan te vragen heb je een Nederlands vestigingsadres nodig. Dus wil je een landelijk 085-nummer of een regionaal nummer startend met bijvoorbeeld 010, 020 of 030 aanvragen? Dat kan alleen als je ons jouw vestigingsadres kunt doorgeven. Vervolgens gaan wij er voor je mee aan de slag.

Vraag een Nederlands vestigingsadres aan

Heb je geen Nederlands vestigingsadres? Of wil je hiervoor liever niet jouw (privé)adres gebruiken? Geen probleem. Je kunt bij PriOffice een Nederlands vestigingsadres aanvragen. Dat adres kun je gebruiken voor jouw inschrijving bij de Kamer van Koophandel én om een Nederlands telefoonnummer aan te vragen. We leggen je bij PriOffice precies uit hoe dat werkt

Nederlands telefoonnummer: landelijk of regionaal

Nadat we het bewijs van jouw vestigingsadres hebben ontvangen kunnen we een Nederlands telefoonnummer voor je aanvragen. Dat kan een landelijk nummer zijn, dat start met 085. Of het kan een regionaal nummer zijn, bijvoorbeeld beginnend met 010, 020 of 030 voor (respectievelijk) Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Uiteraard kunnen we ook alle andere regionale nummers leveren.

Ben je klaar om jouw telefoonnummer aan te vragen?

Regel het eenvoudig en binnen een paar minuten.

Wil je eerst nog wat informatie of heb je een vraag?

Bel ons, stuur een e-mail of chat met onze medewerkers via de contactpagina.